Известување

Share Button

Ве информираме дека ја надополнивме нашата гама на производи со хидраулични друк лагери за повеќе типови на возила како: FIAT,ALFA ROMEO,DACIA,RENO,OPEL,MERCEDES,FORD,…
За дополнитени информации контактирајте ги нашите комерцијалисти.
05.11.2011
Ве известуваме за успешно завршена сезона на LPR-STEFANOVSKI Racing Team и воедно освоени:
CUP на безбедност на патишта – 2011

  1. 1 место во група N
  2. 2 место во генерален пласман

Централно Европска Зона – CEZ – 2011
-2 место во група N