LPR производите со 1 година гаранција

Share Button
  • ЛПР како еден од поголемите производители на системи за кочници  преку својот претставник и овластен застапник и дистрибутер за Македонија Лпр-Мак, почнувајки од месец февруари 2018 год. на своите потрошувачи и клиенти им овозможи гаранција на сите производи од гамата на Лпр од 1 година