Apr 07

LPR-STEFANOVSKI Racing Team со успешен почеток

Share Button

Ве информираме дека нашиот преставник Игор Стефановски заедно со својот тим успешно го започнаа стартот на овогодинешната сезона на ридски патеки како и во домашниот шампионат така и на меѓународен план, каде по досега извозени три трки (Водно, Бања Лука, Глава Зете-Црна Гора,) убедливо го зазема 1 место во својата класа. Во галерија погледнете ги новите фотографии, а на следниот LINK Погледнете го краткото видео од Игор Стефановски.

Feb 07

LPR во светот

Share Button

Ги информираме нашите ценети клиенти дека на 01.02.2011 е зголемена гамата на производи од програмата на LPR со околу 100 нови референци кои досега сме ги немале во нашата понуда.
fooldal_2