Dec 05

Нов бренд – ETS

Share Button

Ве информираме дека започнавме со дистрибуција на нов бренд од програмата на подвозје – ETS

za na pocetna

Nov 04

Известување

Share Button

Ве информираме дека ја надополнивме нашата гама на производи со хидраулични друк лагери за повеќе типови на возила како: FIAT,ALFA ROMEO,DACIA,RENO,OPEL,MERCEDES,FORD,…
За дополнитени информации контактирајте ги нашите комерцијалисти.
05.11.2011
Ве известуваме за успешно завршена сезона на LPR-STEFANOVSKI Racing Team и воедно освоени:
CUP на безбедност на патишта – 2011

  1. 1 место во група N
  2. 2 место во генерален пласман

Централно Европска Зона – CEZ – 2011
-2 место во група N

Apr 07

LPR-STEFANOVSKI Racing Team со успешен почеток

Share Button

Ве информираме дека нашиот преставник Игор Стефановски заедно со својот тим успешно го започнаа стартот на овогодинешната сезона на ридски патеки како и во домашниот шампионат така и на меѓународен план, каде по досега извозени три трки (Водно, Бања Лука, Глава Зете-Црна Гора,) убедливо го зазема 1 место во својата класа. Во галерија погледнете ги новите фотографии, а на следниот LINK Погледнете го краткото видео од Игор Стефановски.

Feb 07

LPR во светот

Share Button

Ги информираме нашите ценети клиенти дека на 01.02.2011 е зголемена гамата на производи од програмата на LPR со околу 100 нови референци кои досега сме ги немале во нашата понуда.
fooldal_2