Mar 05

Купувајте “ONLINE” и кај Нас !!! WebShop – LPRMAK

Share Button

WEB

Ве информираме дека од 05.03.2016 пуштен е во употреба нашиот  WebShop за OnLine продажба.

Feb 19

ETS …loading @ warehouse LPR-MAK

Share Button

Известуваме за пристигната нова пратка од премиум брендот за предница “ETS”, зголемена гама и понуда на нови референци : држачи за мотор,држачи и буфери за амортизери,манжетни за зглоб и волан,кардански гуми а воедно ве информираме дека можеме да понудиме и поголеми количини на спони,рамења,јабучици,чаури,гумици и стабилизатори.

За сите подетални информации информирајте се кај нашите комерцијалисти или на тел: 02/2700-060collage_20160219220333341

Dec 30

Среќна Нова 2016 и Среќни празници ви посакува тимот на ЛПР-МАК

Share Button

received_10207518449095085

Nov 29

ETS @ Lpr-Mak

Share Button

Пристигната нова пратка ETS предница.za na pocetna

Nov 17

LPR / Lucas @ Lpr-Mak – Магацин

Share Button

collage_20151117214842582LPR / Disk plocki,Gurtni,Kocioni pumpi,cilindri i creva,Zglobovi,Poluosovini,Pumpi za voda,Diskovi i dobosi,hidraulicni druk lageri,Senzori za kocnici,Sajli za racna i kumplung /

Lucas / Setovi rebrast kais , Liniski PK kaisi /

Oct 22

#LPR-MAK во посета на #LPR – Italija

Share Button

Lpr-Mak овозможи посета во неколкуте фабрики на LPR од Italija како и кратко запознавање со производствениот процес почнувајки од идеја,техничка подготовка, развој,производство на сите компоненти,лабараториско испитување и на крај финален производ кој понатака се дистрибуира низ целиот свет.12107770_918936231532482_5130795038492662175_n 12144848_918936258199146_5230790939216856852_n

Aug 30

Историјата се повторува , Игор Стефановски-Иџе Европски Шампион за 2015

Share Button

2015-08-30 15.52.08EUROPEAN HILL CLIMB CHAMPION 2015

Igor Idze Stefanovski

Jun 25

Нови пратки #LPR #ETS #LUCAS

Share Button

PaperArtist_2015-01-10_21-10-14poveke info na 02/2700-060

Jun 01

Lpr-Mak – Stefanovski Racing Team 2015

Share Button

… секоја поддршка е добродојдена па така и нашата Lpr-Mak заедно сo LPR и ETSimage-53042664e0a668aa6d7e0ef86addcf80eb44c2f263b003e9f3bfb22e00b8b92a-Vimage-fd61f7b8992cc1f026ee0e250d97adde75479ef3ef1dce05199c3ecb6d098c59-V