Глицерин – Dot4 – Lpr / Ap

Share Button

  made in Italy

Повторно на залиха , течност за кочници – спецификација –Dot4
од италијанските брендови на Lpr и Ap , во пакување од 0,5 и 1 литар.
Контактирајте не на нашите телефони 02/2700-060/071/262-501
или нарачајте на нашиот webshop www.lprmak.partsshop.mk