LPR @ Warehouse LPR-MAK #НОВА ПРАТКА

Share Button

collage_20160311190801911-1Известуваме за пристигната нова пратка од програмата на Lpr , проширен асортиман  и зголемени количини на лагер.

За подетални информации обратете се кај нашите комерцијалисти на тел:02/2700-060 или проверете директно на нашиот LprMak WebShop.(пријатно купување)