ETS …loading @ warehouse LPR-MAK

Share Button

Известуваме за пристигната нова пратка од премиум брендот за предница “ETS”, зголемена гама и понуда на нови референци : држачи за мотор,држачи и буфери за амортизери,манжетни за зглоб и волан,кардански гуми а воедно ве информираме дека можеме да понудиме и поголеми количини на спони,рамења,јабучици,чаури,гумици и стабилизатори.

За сите подетални информации информирајте се кај нашите комерцијалисти или на тел: 02/2700-060collage_20160219220333341