Dec 23

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Share Button
Тимот на Лпр-Мак ви посакува успешна и бериќетна 2022 година, многу здравје и благосостојба. Среќни Новогодишни и Божиќни празници.
Happy New Year / Felice Anno Nuovo
2022