Oct 22

#LPR-MAK во посета на #LPR – Italija

Share Button

Lpr-Mak овозможи посета во неколкуте фабрики на LPR од Italija како и кратко запознавање со производствениот процес почнувајки од идеја,техничка подготовка, развој,производство на сите компоненти,лабараториско испитување и на крај финален производ кој понатака се дистрибуира низ целиот свет.12107770_918936231532482_5130795038492662175_n 12144848_918936258199146_5230790939216856852_n

Jun 25

Нови пратки #LPR #ETS #LUCAS

Share Button

PaperArtist_2015-01-10_21-10-14poveke info na 02/2700-060

Jun 01

Lpr-Mak – Stefanovski Racing Team 2015

Share Button

… секоја поддршка е добродојдена па така и нашата Lpr-Mak заедно сo LPR и ETSimage-53042664e0a668aa6d7e0ef86addcf80eb44c2f263b003e9f3bfb22e00b8b92a-Vimage-fd61f7b8992cc1f026ee0e250d97adde75479ef3ef1dce05199c3ecb6d098c59-V

May 23

LPR / ETS – New Arrivals

Share Button
Известување за пристигнати нови пратки од LPR / ETS. Нови артикли,нови референци !!!

ets1 lpr1

Nov 04

Известување

Share Button

Ве информираме дека ја надополнивме нашата гама на производи со хидраулични друк лагери за повеќе типови на возила како: FIAT,ALFA ROMEO,DACIA,RENO,OPEL,MERCEDES,FORD,…
За дополнитени информации контактирајте ги нашите комерцијалисти.
05.11.2011
Ве известуваме за успешно завршена сезона на LPR-STEFANOVSKI Racing Team и воедно освоени:
CUP на безбедност на патишта – 2011

  1. 1 место во група N
  2. 2 место во генерален пласман

Централно Европска Зона – CEZ – 2011
-2 место во група N

Apr 07

LPR-STEFANOVSKI Racing Team со успешен почеток

Share Button

Ве информираме дека нашиот преставник Игор Стефановски заедно со својот тим успешно го започнаа стартот на овогодинешната сезона на ридски патеки како и во домашниот шампионат така и на меѓународен план, каде по досега извозени три трки (Водно, Бања Лука, Глава Зете-Црна Гора,) убедливо го зазема 1 место во својата класа. Во галерија погледнете ги новите фотографии, а на следниот LINK Погледнете го краткото видео од Игор Стефановски.

Feb 07

LPR во светот

Share Button

Ги информираме нашите ценети клиенти дека на 01.02.2011 е зголемена гамата на производи од програмата на LPR со околу 100 нови референци кои досега сме ги немале во нашата понуда.
fooldal_2