Mar 02

Мартовска Акција – Lucas %

Share Button
Feb 27

LPR brakes / LPR freni

Share Button
  • R90 oдобрен
  • Полуметална структура на подлогата за јачина и пренос на топлина (без тешки метали)
  • Подобрувачи на триење за одржување на постојано ниво на триење
  • Системи против бучава
  • Индикатори за акустично носење на бучава
  • Работна температура од -30C до + 500C °
Feb 20

Brake fluid Dot4 by LPR-Italy

Share Button

Хидраулична течност за кочници “brake fluid dot4” произведена во лабораторијата на Лпр

Dec 23

Среќна Нова 2020 /Happy New Year /Felice Anno Nuovo/Gezuar vitin e ri

Share Button

Тимот на LprMak ви посакува Среќни Новогодишни и Божиќни празници , живи здрави,весели и побериќетна 2020-та

Mar 15

ETS Automobile Parts

Share Button

Погледнете ја видео презентацијата за ETS премиум брендот, застапен од ЛПР-МАК 

Feb 14

LPR производите со 1 година гаранција

Share Button
  • ЛПР како еден од поголемите производители на системи за кочници  преку својот претставник и овластен застапник и дистрибутер за Македонија Лпр-Мак, почнувајки од месец февруари 2018 год. на своите потрошувачи и клиенти им овозможи гаранција на сите производи од гамата на Лпр од 1 година
Dec 23

Празници се ближат… 2018🎄

Share Button

Dec 08

Италијанскиот магазин Quattroruote со високи оцени за Lpr

Share Button

Quattroruote, најпознатиот италијански магазин за автомобили, изврши некои компаративни тестови за да ги оцени OE сопирачките  со неколку афтермаркет брендови меѓу кои и LPR. Неверојатни резултати за нас! LPR кочниците во RAL опаковка (Ricambi Arici Luciano) добиле резултати при 130 km / h дури и подобари од OE сопирачките  и сето ова без проблеми со бучава, вибрации или оштетувања на дисковите на сопирачките.
По тестовите мерени се плочките за сопирачките. LPR сопирачките изгубиле помалку материјал за триење, речиси 50% помалку во споредба со сите останати, покажувајќи и подолг живот од нивните конкуренти.

Oct 24

НОВИ Дискови од ” LPR “

Share Button

NEW PRODUCT LPRBimetallic Brake Discs >They are made of two different materials; the braking belt being cast iron, while the body being aluminium alloy

НОВИ ПРОИЗВОДИ LPR 》 Биметални дискови за сопирање> Тие се направени од два различни материјали; делот  за сопирање е леано железо, додека телото е алуминиумска легура