Mar 02

Мартовска Акција – Lucas %

Share Button
Feb 27

LPR brakes / LPR freni

Share Button
  • R90 oдобрен
  • Полуметална структура на подлогата за јачина и пренос на топлина (без тешки метали)
  • Подобрувачи на триење за одржување на постојано ниво на триење
  • Системи против бучава
  • Индикатори за акустично носење на бучава
  • Работна температура од -30C до + 500C °
Feb 20

Brake fluid Dot4 by LPR-Italy

Share Button

Хидраулична течност за кочници “brake fluid dot4” произведена во лабораторијата на Лпр

Dec 23

Среќна Нова 2020 /Happy New Year /Felice Anno Nuovo/Gezuar vitin e ri

Share Button

Тимот на LprMak ви посакува Среќни Новогодишни и Божиќни празници , живи здрави,весели и побериќетна 2020-та

Apr 25

New Flyer from Lpr Italy

Share Button

This flyer will be included in each disc box from LPR,  showing the pads which can be combined with the discs of the same brand and its characteristics and main features

Mar 15

ETS Automobile Parts

Share Button

Погледнете ја видео презентацијата за ETS премиум брендот, застапен од ЛПР-МАК 

Dec 27

Среќна Нова 2019 / Happy New Year

Share Button

Тимот на LprMak ви посакува Среќни Новогодишни и Божиќни празници , живи здрави,весели и побериќетна 2019-та

Feb 14

LPR производите со 1 година гаранција

Share Button
  • ЛПР како еден од поголемите производители на системи за кочници  преку својот претставник и овластен застапник и дистрибутер за Македонија Лпр-Мак, почнувајки од месец февруари 2018 год. на своите потрошувачи и клиенти им овозможи гаранција на сите производи од гамата на Лпр од 1 година
Dec 23

Празници се ближат… 2018🎄

Share Button